Handlesbetingelser

hos Palpation.dk opdelt i kategorier

(Handelsbetingelserne har forskellig baggrundsfarve for at lette navigering til relevante afsnit)

Handelsbetingelser Fysioterapi

Palpation.dk ejes og drives af

Fysioterapeut Christian van Deurs
Rolf Krakes Vej 28, 5700 Svendborg
2834 1409 / christian@palpation.dk
CVR. 25979427 / Palpation.dk

Link til forbehold

Lokalitet for afholdelse af Sundhedsydelsen fysioterapi

Palpation.dk leverer Sundhedsydelsen fra klinikadressen
Gymnastikhuset på Tåsinge
Vornæs Skovvej 14, Tåsinge, 5700 Svendborg
6254 1907 / Gymnastikhuset.net

Fysioterapi – ydelsens karakter

I ydelsen fysioterapi indgår elementer som manuel behandling, instruktion i øvelser, holdnings- og bevægelseskorrektion, ergonomisk sparring og laserbehandling. Hvilke elementer, der bruges, afstemmes i forhold til den aktuelle situation.

Priser for Fysioterapi

De aktuelle priser og varighed af ydelsen fysioterapi vil fremgå af prisoversigten på forsiden af palpation.dk.

Booking af Fysioterapi

Booking af tider til fysioterapi sker via Gymnastikhuset på Tåsinge på T. 6254 1907 eller direkte til Christian van Deurs på T. 2834 1409. Rent praktisk tager Christian ikke telefon under behandlinger, så det anbefales at bruge kontakten til Gymnastikhuset ved booking, aflysning eller ændring af tider.

Afbud – udeblivelse – aflysning

Afbud fra en kunde til en booket tid skal så vidt muligt senest ske dagen før den bookede tid. Afbud gives gennem kontakt til

kontakt@gymnastikhuset.net – telefon 6254 1907 eller christian@palpation.dk – mobil 2834 1409

Udeblivelse af kunden til booket tid kan pålægges et udeblivelsesgebyr.

Aflysning af en behandling fra Palpation.dk – eksempelvis på grund af sygdom – vil der hurtigst muligt blive tilbudt en ny tid til behandling.

Betaling for Sundhedsydelsen fysioterapi

Betaling for sundhedsydelsen fysioterapi kan ske via

  • Mobilepay Gymnastikhuset mobilepay har 22189 – skriv dit navn eller fakturanummer i kommentarfelt.
  • Dankortbetaling Gymnastikhusets dankort i receptionen.
  • Kontantbetaling Gymnastikhuset tager helst kontant “på beløbet” for at reducerer byttepenge.
  • Bankoverførsel På faktura er opgivet bankoplysningerne i forhold til overførsel.

Levering af Sundhedsydelsen fysioterapi

Når fysioterapi har været afholdt, anses købet som leveret.

Fortrolighed og personlige oplysninger

Som autoriseret fysioterapeut er Christian van Deurs underlagt kravet om fortrolig håndtering af personfølsomme oplysninger. Er der brug for kommunikation af oplysninger uden for behandlerrummet, afstemmes det med kunden i den aktuelle situation. Oplysninger omkring booking og betaling deles med Gymnastikhuset, da Gymnastikhuset er tæt samarbejdende med Palpation.dk. Håndtering af persondata beskrives i selvstændigt i følgende link.

Forsikring ved uheld ved fysioterapi

Fysioterapeut Christian van Deurs har tegnet en erhvervsansvarsforsikring via Danske Fysioterapeuter. Denne forsikring dækker i forhold til skader på patienter og patientejendele i forbindelse med behandlingen.

Tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Er du medlem af sygeforsikringen danmark, så er der tilskud til fysioterapi for alle aktive grupper. Henvisning fra læge – ikke nødvendig – fra 1. januar 2016 er det ikke mere et krav om en henvisning fra læge for at kunne modtage tilskud fra danmark til fysioterapi.
Størrelse af tilskud fra Sygeforsikring danmark findes på deres website ??. Du kan også kontakte deres lokalkontor i Odense på adressen Vestergade 65, 5000 Odense C.  Indberetning til Sygeforsikring danmark sker månedligt fra Palpation.dk

Andre forsikringer

Har du en forsikring privat eller gennem dit arbejde, så tag kontakt til dit forsikringsselskab. De vil fortælle om dine mulighed for at få tilskud til fysioterapi. Afregner forsikringsselskabet via danmark, så vil forsikringsselskabet muligvis kræve en henvisning fra læge. Afklar dette på forhånd, så du kender de økonomiske forhold med dit forsikringsselskab.

Det gule sygesikringskort

I fysioterapi udført af Palpation.dk er der ingen tilskud fra det gule sygesikringskort, da Palpation.dk ikke har aftale med det gule sygesikringskort.

Ved tvivl, uoverensstemmelse, reklamation og klage

I tilfælde af tvivl eller uoverensstemmelse om handelsbetingelserne vil Palpation.dk afgøre fortolkningen af reglerne. Palpation.dk forbeholder sig ret til at ændre eller rette i handelsbetingelserne uden varsel. Ved væsentlige ændringer i betingelserne for betaling, fortrydelse, levering eller fortrolige oplysninger vil du som kunde med booket tid blive direkte underrettet og kunne opsige aftalen med det samme.

Når der er tale om en mulig utilsigtet hændelse i forbindelse med behandlingen kan Styrelsen for patientsikkerhed kontaktes. I denne sammenhæng opfordres til først at kontakte Christian for at afklare evt. misforståelser.

Christian – mobil 2834 1409 – christian@palpation.dk

Ophavsrettigheder

Som del af sundhedsydelsen fysioterapi kan der i nogle tilfælde gives adgang til materiale i online kurset på Palpation.dk. Det er Palpation.dk som har copyright på alt materiale i online kurser og dette må ikke gentrykkes, distribueres, sælges, redigeres eller på anden måde gøres tilgængeligt for tredjepart i nogen form. Dette omfatter også videoer på youtube som er indstillet som skjulte og som indgår i online kurset. Undtaget for copyright er de videoer på youtube/christianvandeurs, som palpation.dk har gjort offentligt tilgængelig. Dette videomateriale må bruges, når videoerne vises i deres fulde længde.

Forbehold

Palpation.dk tager forbehold for indtastningsfejl i forbindelse med annoncering af priser mv.

Handelsbetingelser Online kurser

 

Udbyder af Online kurser

Online Kurser udbudt af Palpation.dk ejes og drives af

Fysioterapeut Christian van Deurs
Rolf Krakes Vej 28, 5700 Svendborg
Mobil 2834 1409 / christian@palpation.dk
CVR. 25979427 / Palpation.dk

 

Annoncering

Online Kurser udbudt af Palpation.dk vil typisk blive annonceret via www.palpation.dk, nyhedsmail fra palpation.dk, FB/palpation.dk og youtube/christianvandeurs. Ved køb af medlemskab i Online Kurser kobles du automatisk på nyhedsbrevet fra Palpation.dk, hvor der annonceres nye undervisningsmaterialer i online kurset og afholdelse af nye fysiske kurser.

Priser, levering, fortrydelse og afmelding af medlemsskab

Specifikationer for medlemskabet
Medlemskabets specifikationer – som adgang til mængden af undervisningsmateriale, varigheden af adgangen, pris ved gentegning mm. – defineres i købet af medlemskabet på webshoppen på Palpation.dk. Rabat på Online Kurser vil i sammenhæng med kampagner kunne forekomme.

Fortrydelse
Køb af medlemskab til online kurser er undervisningsmateriale i form af en digital vare, hvilket gør, at der ikke er nogen returret.

Ved uklarhed eller problem med manglende digital adgang

Ved uklarhed i forhold til et medlemskab eller tilfælde af problemer med manglende digital adgang til undervisningsmaterialet i Online Kurser, kontakt Christian van Deurs på christian@palpation.dk eller T. 2834 1409.

Betaling i webshop

Webshoppen på www.palpation.dk modtager betaling i form af Visacard, Mastercard, og Paypal Express. Betaling vil blive trukket på din konto ved tilmelding i webshoppen på www.palpation.dk. I køb af medlemskab til online kurser angiver du navn, adresse, mail og kontooplysninger, som behandles fortroligt af Palpation.dk. Alle priser er i danske kroner, og alle priser for medlemskaber i online kurset er uden moms, da fysioterapi og undervisning af momsfrie ydelser.

Kort efter betaling modtager du pr. mail en ordrebekræftelse med et ordrenummer. Dette nummer skal du bruge ved yderlig korrespondance med Palpation.dk. Som køber er det dit ansvar at tjekke, om ordrebekræftelsen på din vare er i overensstemmelse med det, du bestilte. Hvis ikke, skal du hurtigst muligt kontakte Palpation.dk enten på christian@palpation.dk eller telefon 2834 1409, så din ordre bliver korrekt.

Sikkerhed

Webshoppen på palpation.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen via paypal ekspress og yourpay.

Fortrolighed og personlige oplysninger

Palpation.dk vil beskytte oplysninger, der er givet i forbindelse med registrering på hjemmesiden. Palpation.dk samarbejder med Gymnastikhuset på Tåsinge, hvor Palpation.dk har klinik- og kursuslokaler. Information om booking og betaling deles i denne sammenhæng med Gymnastikhuset. 

Ved tvivl, uoverensstemmelse, reklamation & klage

I tilfælde af tvivl eller uoverensstemmelse om handelsbetingelserne vil palpation.dk, som afgøre fortolkningen af reglerne. Palpation.dk forbeholder sig ret til at ændre eller rette i handelsbetingelserne uden varsel. Ved væsentlige ændringer i betingelserne for betaling, fortrydelse, levering eller fortrolige oplysninger betingelser vil du som kunde med aktivt medlemskab blive direkte underrettet og kunne opsige aftalen med det samme.
Reklamation omkring Online kurser sendes som mail til christian@palpation.dk .

Ophavsrettigheder

Palpation.dk har copyright på alt materiale i både online kurser og fysisk afholdte kurser.
Online kursusmateriale og andet undervisningsmateriale må ikke gentrykkes, distribueres, sælges, redigeres eller på anden måde gøres tilgængeligt for tredjepart i nogen form. Dette omfatter også videoer på youtube som er indstillet som skjulte, og som indgår i online kurset. Undtaget for copyright er de videoer på youtube/christianvandeurs, som palpation.dk har gjort offentligt tilgængelig. Dette videomateriale må bruges, når videoerne vises i deres fulde længde.

Forbehold

Palpation.dk tager forbehold for indtastningsfejl i forbindelse med annoncering mv.

Handelsbetingelser Fysiske kurser

Kursusudbyder

Kurser udbudt af Palpation.dk ejes og drives af
Fysioterapeut Christian van Deurs
Rolf Krakes Vej 28, 5700 Svendborg
2834 1409 / christian@palpation.dk
CVR. 25979427 / Palpation.dk

Annoncering af kurser

Kurser udbudt af Palpation.dk annonceres typisk via www.palpation.dk, nyhedsmail fra palpation.dk, FB/palpation.dk og youtube/christianvandeurs. Ved deltagelse i kursus afholdt af palpation.dk tilmeldes du automatisk nyhedsbrev med info om nye undervisningsmaterialer i Online kurser og opslag om afholdelse af nye fysiske kurser. Nyhedsmail kan afmeldes via link i nyhedsmail eller ved at sende mail til christian@palpation.dk.

Priser på kurser

Priser på kurser annonceres på palpation.dk/kurser. Rabat på kurser vil i sammenhæng med kampagner kunne forekomme.

Tilmelding til kurser

Tilmelding sker efter “først-til-mølle-princippet”, og din tilmelding er først gyldig ved betaling af kursusgebyr, hvorefter tilmeldingen er bindende. Tilmelding og betaling sker online via webshop på Palpation.dk. Tilmelding via direkte bankoverførsel forudsætter aftale med Christian van Deurs. Alle tilmeldinger bekræftes via e-mail, og betaling skal ske senest 2 uger før første kursusdag.

Betaling for kurser via webshop

Webshoppen på palpation.dk modtager betaling i form af Visacard, Mastercard, og Paypal Express. Betaling vil blive trukket på din konto ved tilmelding i webshoppen på palpation.dk. Ved tilmelding angiver du navn, adresse, mail og kontooplysninger, som behandles fortroligt af Palpation.dk.

Kort efter tilmelding og betaling modtager du pr. mail en ordrebekræftelse med et ordrenummer. Dette nummer skal du bruge ved yderlig korrespondance med Palpation.dk. Som køber er det dit ansvar at tjekke, om ordrebekræftelsen på din vare er i overensstemmelse med det, du bestilte. I dette tilfælde et kursus. Hvis ikke, skal du hurtigst muligt kontakte Palpation.dk enten på christian@palpation.dk eller telefon 2834 1409, så din ordre bliver korrekt.

Sikkerhed

Webshoppen på palpation.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen via paypal ekspress og yourpay.

Fortrydelse og afmelding – Ændret kursusdato

Ændres kursusdatoerne af Palpation.dk – eksempelvis på grund af sygdom hos underviser – refunderes 100 % af kursusgebyret, hvis kursisten ikke længere er interesseret i at deltage.
Manglende plads på kursus
Er der ikke plads på et kursus, giver Palpation.dk dig besked med det samme via mail og hvis muligt ved telefonisk kontakt.

Fortrydelse og afmelding – Afbud og refusion af kursusgebyr

Såfremt kursisten melder afbud til et kursus hos Palpation.dk, refunderes allerede betalt kursusgebyr efter følgende retningslinjer:
Indtil 60 dage før kursusstart: 100 % returneres
Fra 30 til 59 dage før kursusstart: 50 % returneres
Fra 15 til 29 dage til 1 måned før kursusstart: 25% returneres
Under 14 dage før kursusstart: 0 % returneres
Forhindret i deltagelse på kursus
Bliver du som kursusdeltager af en eller anden grund forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at sende en kollega. Du skal blot kontakte Christian van Deurs på T. 2834 1409 eller christian@palpation.dk.

Levering

Palpation.dk efterstræber at afholde kurserne som annonceret og beskrevet ved tilmelding.
Kurser afholdes som udgangspunkt i:

Gymnastikhuset på Tåsinge
Vornæs Skovvej 14, Tåsinge, 5700 Svendborg
6254 1907 – Gymnastikhuset.net

Ved afvigelse af ovenstående kursuslokalitet informeres kursusdeltager direkte via mail hurtigst muligt. Levering er foretaget, når kurset er gennemført. Der tages forbehold for at tid og sted for kurset kan ændres. Der kan indgå forplejning til kurset – morgenbrød, frokost og forfriskninger – i så fald vil det fremgå af kursusbeskrivelsen ved tilmelding.

Fortrolighed og personlige oplysninger

Palpation.dk vil beskytte oplysninger, der er givet i forbindelse med registrering på www.palpation.dk. Informationer videregives ikke til tredjepart. Undtaget er Gymnastikhuset på Tåsinge, som er samarbejdspartner med palpation.dk i afvikling af kurser. Gymnastikhuset kan i denne sammenhæng få begrænset adgang til oplysninger i forbindelse med afvikling af kurser.

Ved tvivl, uoverensstemmelse, reklamation & klage

I tilfælde af tvivl eller uoverensstemmelse om handelsbetingelserne vil Palpation.dk, som udbyder af kurset, afgøre fortolkningen af reglerne. Palpation.dk forbeholder sig ret til at ændre eller rette i handelsbetingelserne uden varsel. Ved væsentlige ændringer i betingelserne for betaling, fortrydelse, levering eller fortrolige oplysninger vil du som tilmeldt kursusdeltager blive direkte underrettet og kunne opsige aftalen med det samme. Ved reklamation over mangler i et kursus i forhold til kursusbeskrivelsen ved tilmelding, sendes mail til christian@palpation.dk.

Ophavsrettigheder

Palpation.dk har copyright på alt materiale i både online kurser og fysisk afholdte kurser.
Online kursusmateriale og andet undervisningsmateriale må ikke gentrykkes, distribueres, sælges, redigeres eller på anden måde gøres tilgængelig for tredjepart i nogen form. Dette omfatter også de videoer, som er placeret i online kurset på Palpation.dk.
Undtaget for copyright er de videoer på youtube/christianvandeurs, som Palpation.dk har gjort offentligt tilgængelig. Dette videomateriale må bruges, når videoerne vises i deres fulde længde.

Forbehold

Palpation.dk tager forbehold for indtastningsfejl i forbindelse med annoncering mv.

p>

Handelsbetingelser Sundhedsordning

Priser

500 kr. for 1 times behandling, momsfrit.
I Svendborg faktureres 2 timer fastlagte behandlingsdatoer, plus den tid der yderligt er brugt.
Afregningen sker månedsvis.

Fastlæggelse af datoer

For at skabe en god struktur i kalenderen fastsættes datoer for et halvt år af gangen.

For at gøre det enkelt kan datoer eksempelvis være sidste onsdag i hver måned.
Normalt har hver medarbejder ½ time med behandling,

hvilket svarer til to medarbejdere pr. time.

Afvikling

Behandlingen finder sted i mødelokale eller tilsvarende hos virksomheden, og fysioterapeut medbringer briks til behandlingen.

Ofte er det en sekretær i virksomheden, der styrer listen med de medarbejdere, som ønsker behandling.

Rækkefølgen af behandlingerne er fleksibel, så sundhedsordningen tilpasser sig rytmen på arbejdspladsen. 

Sundhedsordningen kan også kobles med Gymnastikhuset, hvor medarbejderen kommer til behandling. 

Akut behandling kan udføres enten i virksomheden eller i Gymnastikhuset på Tåsinge.

Skatteregler

For virksomheden er sundhedsydelse med fysioterapi momsfritaget og fradragsberettiget, så længe udgiften afholdes som led i virksomhedens generelle personalepolitik.

For medarbejderen er sundhedsydelse med fysioterapi skattefrit, når der er tale om behandling, lindring eller forebyggelse af arbejdsbetingede skader.

 

Nyt fra palpation.dk

Få tre ekstra videoer fra online kurset - tilmeld dig nyt fra Palpation.dk

Du er nu tilmeldt!