Handelsbetingelser

online kurser - en digital ydelse

 

Udbyder af online kurser

Online Kurser udbudt af Palpation.dk ejes og drives af

Fysioterapeut Christian van Deurs
Rolf Krakes Vej 28, 5700 Svendborg
Mobil 2834 1409 / christian@palpation.dk
CVR. 25979427 / Palpation.dk

 

Annoncering

Online Kurser udbudt af Palpation.dk vil typisk blive annonceret via www.palpation.dk, nyhedsmail fra palpation.dk, FB/palpation.dk og youtube/christianvandeurs. Ved køb af medlemskab i Online Kurser kobles du automatisk på nyhedsbrevet fra Palpation.dk, hvor der annonceres nye undervisningsmaterialer i online kurset og afholdelse af nye fysiske kurser.

Priser, levering, fortrydelse og afmelding af medlemsskab

Specifikationer for medlemskabet
Medlemskabets specifikationer – som adgang til mængden af undervisningsmateriale, varigheden af adgangen, pris ved gentegning mm. – defineres i købet af medlemskabet på webshoppen på Palpation.dk. Rabat på Online Kurser vil i sammenhæng med kampagner kunne forekomme.

Fortrydelse
Køb af medlemskab til online kurser er undervisningsmateriale i form af en digital vare, hvilket gør, at der ikke er nogen returret.

Ved uklarhed eller problem med manglende digital adgang

Ved uklarhed i forhold til et medlemskab eller tilfælde af problemer med manglende digital adgang til undervisningsmaterialet i Online Kurser, kontakt Christian van Deurs på christian@palpation.dk eller T. 2834 1409.

Betaling i webshop

Webshoppen på www.palpation.dk modtager betaling i form af Visacard, Mastercard, og Paypal Express. Betaling vil blive trukket på din konto ved tilmelding i webshoppen på www.palpation.dk. I køb af medlemskab til online kurser angiver du navn, adresse, mail og kontooplysninger, som behandles fortroligt af Palpation.dk. Alle priser er i danske kroner, og alle priser for medlemskaber i online kurset er uden moms, da fysioterapi og undervisning af momsfrie ydelser.

Kort efter betaling modtager du pr. mail en ordrebekræftelse med et ordrenummer. Dette nummer skal du bruge ved yderlig korrespondance med Palpation.dk. Som køber er det dit ansvar at tjekke, om ordrebekræftelsen på din vare er i overensstemmelse med det, du bestilte. Hvis ikke, skal du hurtigst muligt kontakte Palpation.dk enten på christian@palpation.dk eller telefon 2834 1409, så din ordre bliver korrekt.

Sikkerhed

Webshoppen på palpation.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen via paypal ekspress og yourpay.

Fortrolighed og personlige oplysninger

Palpation.dk vil beskytte oplysninger, der er givet i forbindelse med registrering på hjemmesiden. Informationer videregives ikke til tredjepart ??. Undtaget er Gymnastikhuset på Tåsinge, som er samarbejdspartner med palpation.dk i afvikling af kurser. Gymnastikhuset kan i denne sammenhæng få begrænset adgang til oplysninger.

Ved tvivl, uoverensstemmelse, reklamation & klage

I tilfælde af tvivl eller uoverensstemmelse om handelsbetingelserne vil palpation.dk, som afgøre fortolkningen af reglerne. Palpation.dk forbeholder sig ret til at ændre eller rette i handelsbetingelserne uden varsel. Ved væsentlige ændringer i betingelserne for betaling, fortrydelse, levering eller fortrolige oplysninger betingelser vil du som kunde med aktivt medlemskab blive direkte underrettet og kunne opsige aftalen med det samme.
Reklamation omkring Online kurser sendes som mail til christian@palpation.dk .

Ophavsrettigheder

Palpation.dk har copyright på alt materiale i både online kurser og fysisk afholdte kurser.
Online kursusmateriale og andet undervisningsmateriale må ikke gentrykkes, distribueres, sælges, redigeres eller på anden måde gøres tilgængeligt for tredjepart i nogen form. Dette omfatter også videoer på youtube som er indstillet som skjulte, og som indgår i online kurset. Undtaget for copyright er de videoer på youtube/christianvandeurs, som palpation.dk har gjort offentligt tilgængelig. Dette videomateriale må bruges, når videoerne vises i deres fulde længde.

Forbehold

Palpation.dk tager forbehold for indtastningsfejl i forbindelse med annoncering mv.

Nyt fra palpation.dk

Få tre ekstra videoer fra online kurset - tilmeld dig nyt fra Palpation.dk

Du er nu tilmeldt!