Handelsbetingelser

fysisk afholdte kurser

 

Kursusudbyder

Kurser udbudt af Palpation.dk ejes og drives af
Fysioterapeut Christian van Deurs
Rolf Krakes Vej 28, 5700 Svendborg
2834 1409 / christian@palpation.dk
CVR. 25979427 / Palpation.dk

Annoncering af kurser

Kurser udbudt af Palpation.dk annonceres typisk via www.palpation.dk, nyhedsmail fra palpation.dk, FB/palpation.dk og youtube/christianvandeurs. Ved deltagelse i kursus afholdt af palpation.dk tilmeldes du automatisk nyhedsbrev med info om nye undervisningsmaterialer i Online kurser og opslag om afholdelse af nye fysiske kurser. Nyhedsmail kan afmeldes via link i nyhedsmail eller ved at sende mail til christian@palpation.dk.

Priser på kurser

Priser på kurser annonceres på palpation.dk/kurser. Rabat på kurser vil i sammenhæng med kampagner kunne forekomme.

Tilmelding til kurser

Tilmelding sker efter “først-til-mølle-princippet”, og din tilmelding er først gyldig ved betaling af kursusgebyr, hvorefter tilmeldingen er bindende. Tilmelding og betaling sker online via webshop på Palpation.dk. Tilmelding via direkte bankoverførsel forudsætter aftale med Christian van Deurs. Alle tilmeldinger bekræftes via e-mail, og betaling skal ske senest 2 uger før første kursusdag.

Betaling for kurser via webshop

Webshoppen på palpation.dk modtager betaling i form af Visacard, Mastercard, og Paypal Express. Betaling vil blive trukket på din konto ved tilmelding i webshoppen på palpation.dk. Ved tilmelding angiver du navn, adresse, mail og kontooplysninger, som behandles fortroligt af Palpation.dk.

Kort efter tilmelding og betaling modtager du pr. mail en ordrebekræftelse med et ordrenummer. Dette nummer skal du bruge ved yderlig korrespondance med Palpation.dk. Som køber er det dit ansvar at tjekke, om ordrebekræftelsen på din vare er i overensstemmelse med det, du bestilte. I dette tilfælde et kursus. Hvis ikke, skal du hurtigst muligt kontakte Palpation.dk enten på christian@palpation.dk eller telefon 2834 1409, så din ordre bliver korrekt.

Sikkerhed

Webshoppen på palpation.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen via paypal ekspress og yourpay.

Fortrydelse og afmelding

Ændret kursusdato

Ændres kursusdatoerne af Palpation.dk – eksempelvis på grund af sygdom hos underviser – refunderes 100 % af kursusgebyret, hvis kursisten ikke længere er interesseret i at deltage.
Manglende plads på kursus
Er der ikke plads på et kursus, giver Palpation.dk dig besked med det samme via mail og hvis muligt ved telefonisk kontakt.

Afbud og refusion af kursusgebyr

Såfremt kursisten melder afbud til et kursus hos Palpation.dk, refunderes allerede betalt kursusgebyr efter følgende retningslinjer:
Indtil 60 dage før kursusstart: 100 % returneres
Fra 30 til 59 dage før kursusstart: 50 % returneres
Fra 15 til 29 dage til 1 måned før kursusstart: 25% returneres
Under 14 dage før kursusstart: 0 % returneres
Forhindret i deltagelse på kursus
Bliver du som kursusdeltager af en eller anden grund forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at sende en kollega. Du skal blot kontakte Christian van Deurs på T. 2834 1409 eller christian@palpation.dk.

Levering

Palpation.dk efterstræber at afholde kurserne som annonceret og beskrevet ved tilmelding.
Kurser afholdes som udgangspunkt i:

Gymnastikhuset på Tåsinge
Vornæs Skovvej 14, Tåsinge, 5700 Svendborg
6254 1907 – Gymnastikhuset.net

Ved afvigelse af ovenstående kursuslokalitet informeres kursusdeltager direkte via mail hurtigst muligt. Levering er foretaget, når kurset er gennemført. Der tages forbehold for at tid og sted for kurset kan ændres. Der kan indgå forplejning til kurset – morgenbrød, frokost og forfriskninger – i så fald vil det fremgå af kursusbeskrivelsen ved tilmelding.

Fortrolighed og personlige oplysninger

Palpation.dk vil beskytte oplysninger, der er givet i forbindelse med registrering på www.palpation.dk. Informationer videregives ikke til tredjepart. Undtaget er Gymnastikhuset på Tåsinge, som er samarbejdspartner med palpation.dk i afvikling af kurser. Gymnastikhuset kan i denne sammenhæng få begrænset adgang til oplysninger i forbindelse med afvikling af kurser.

Ved tvivl, uoverensstemmelse, reklamation & klage

I tilfælde af tvivl eller uoverensstemmelse om handelsbetingelserne vil Palpation.dk, som udbyder af kurset, afgøre fortolkningen af reglerne. Palpation.dk forbeholder sig ret til at ændre eller rette i handelsbetingelserne uden varsel. Ved væsentlige ændringer i betingelserne for betaling, fortrydelse, levering eller fortrolige oplysninger vil du som tilmeldt kursusdeltager blive direkte underrettet og kunne opsige aftalen med det samme. Ved reklamation over mangler i et kursus i forhold til kursusbeskrivelsen ved tilmelding, sendes mail til christian@palpation.dk.

Ophavsrettigheder

Palpation.dk har copyright på alt materiale i både online kurser og fysisk afholdte kurser.
Online kursusmateriale og andet undervisningsmateriale må ikke gentrykkes, distribueres, sælges, redigeres eller på anden måde gøres tilgængelig for tredjepart i nogen form. Dette omfatter også de videoer, som er placeret i online kurset på Palpation.dk.
Undtaget for copyright er de videoer på youtube/christianvandeurs, som Palpation.dk har gjort offentligt tilgængelig. Dette videomateriale må bruges, når videoerne vises i deres fulde længde.

Forbehold 

Palpation.dk tager forbehold for indtastningsfejl i forbindelse med annoncering mv.

Nyt fra palpation.dk

Få tre ekstra videoer fra online kurset - tilmeld dig nyt fra Palpation.dk

Du er nu tilmeldt!