Fysioterapi og smertebehandling

Ønsker du en smertefri, velfungerende krop?

 

 

Har du brug for fysioterapi?

Fysioterapi rummer en række muligheder for at få dig og din krop tilbage til der, hvor kroppen fungerer uden smerte. Ofte skal der kun ganske få behandlinger til at skabe bedring. Så har du brug for fysioterapi …

Book tid på T. 6254 1907

Manuel behandling

For at skabe fri bevægelse er det relevant at løsne spændte muskler og slukke smertesignalerne i kroppen. Det giver dig frihed til at skabe nye bevægelser og samtidig undgår du at smerterne tappe dig for energi. Ofte opnås effekten ved at kombinerer manuel behandling af spændte muskler og stramt væv med et fokus på at træne den svage muskler i smertefrie stillinger. Principper er effektive til smertebehandling.

Holdning & bevægestrategier

For at skabe en optimal måde at bruge kroppen på og undgå smerter, er det relevant at træne holdning og kroppens bevægestrategier. Det kan både være i dine arbejdssituationer, din fritid med sport og motion og generelt i din dagligdag. En træning som optimerer kroppens kamp mod tyngdekraften giver samtidig oplevelsen af styrke,  balance og sikkerhed.

Gigalaser

Kroppen består af 3 millioner celler og i hver af dem produceres energirige molekyler som driver de biokemiske processer i cellerne. Når kroppen har mistet kapacitet som følge af skader, sygdom eller overbelastning vil terapeutisk laserlys skabe et boost i cellernes energiniveau. En effekt som skabes af lys og giver en accelereret heling i kroppen. 

Ergonomi

Ergonomi handler om de rammer, som vores krop skal tilpasse sig til i dagligdagen. Selvom tilpasningen sker ret ubevidst i hjernen, så har ergonomien stor betydning for vores holdning og bevægelser. Det er i ergonomien at kroppens muligheder og begrænsninger i høj grad bestemmes. Når du eksempelvis tager dine sko på om morgenen, så påvirker det din gang indtil du tager dem af igen om aftenen. Ergonomi er en vej til smertebehandling som ikke bør undervurderes.

Tid til behandling – Ring 6254 1907

Praktisk info om fysioterapi

Booking af tider - kontakt Gymnastikhuset på 6254 1907

600 kr. for 1 times første konsultation

400 kr. for normal behandling

Sygeforsikringen danmark yder tilskud - henvisning fra læge ej nødvendigt

133 kr. ved første konsultation - 88 kr. ved normalbehandling

Intet tilskud fra det gule sygesikringskort

Forsikring? - kontakt din selskab 

Gymnastikhuset på Tåsinge - Vornæs Skovvej 14 - 5700 Svendborg

Parkering findes ved indgangen til Gymnastikhuset

Håndklæde til briks ikke nødvendigt 

Har du det bedst med eget håndklæde på briks er du velkommen til at tage et med

Har spørgsmål, så ring til Christian på mobil 2834 1409 eller mail til christian@palpation.dk

Om Fysioterapeut Christian van Deurs

Christian har mange års erfaring med behandling og træning. En erfaring opbygget på klinisk iagttagelser og ræsonnering, kombineret med tilegnelse af en række bevægekvaliteter og behandlingskoncepter.

I sin praksis har Christian udviklet nye teknikker inspireret af en række koncepter som Strain-CounterStrain, Clinical Kinesiology, Muscle Energy Technique, Osteopatisk manipulationer og Primal Reflex Release Technique.

Nyt fra palpation.dk

Få tre ekstra videoer fra online kurset - tilmeld dig nyt fra Palpation.dk

Du er nu tilmeldt!