Nyt fra palpation.dk

- et bedre liv uden smerter.
* = Obligatorisk felt
GIGAlaser i Gymnastikhuset 2017-03-15T13:10:41+00:00

Gennem flere år har jeg behandlet med terapeutisk laserlys i form af en håndholdt Powerlaser. Typisk har jeg brugt det terapeutiske laserlys til behandling af smerter i muskler og led, hvor mine manuelle teknikker ikke kan skabe den sammen effekt.

Terapeutisk laserlys

GIGAlaser behandling i Gymnastikhuset

Kort fortalt booster laserlyset energiniveauet i cellerne, og en krop under heling har brug for masser af energi til at drive de biokemiske reparationsprocesser.

I maj 2014 investerede Bodil Brems fra Gymnastikhuset på Tåsinge i en GIGAlaser og tilbød mig at være ansvarlig for behandlingen med GIGAlaseren. Et fantastisk tilbud. Til sammenligning er der én laserlysdiode i min håndholdte Powerlaser, mens der i GIGA laseren er indbygget 36 laserlysdioder. Det åbner mulighed for, at jeg enkel og sikkert kan give tilstrækkeligt lys til de skadede og smertefulde områder. Resultatet er en accelerer helingen af kroppen.

I forhold til meget anden behandling ligger der en solid mængde videnskabelige litteratur bag brugen af terapeutisk laserlys. Anbefalingerne lyder på, at behandlingen med laser sker regelmæssigt over en måneds tid for at få det bedste resultat. Gymnastikhuset har derfor et pakketilbud med seks behandlinger, fordelt over en måned.

På Sydfyn er Gymnastikhuset det eneste sted som har en GIGAlaser. Få placeringen vist på et kort Gymnastikhuset på Tåsinge.

Ønsker du at booke tid til behandling, så ring til mig på 2834 1409.