Persondata for Palpation.dk

Kursusaktivitet

Velkommen som kursist hos Palpation.dk

I forbindelse med dit kursus hos Palpation.dk er det nødvendigt, at jeg noterer oplysninger om dig.

Det gælder både fysiske afholdte kurser og online kurser.

 

Hvilke oplysninger behandler Palpation.dk

I forbindelse med dit kursus noterer jeg oplysninger, som bruges til fakturering, kursusdeltagelse og tilsvarende data, der er brug for til at kunne afvikle kurset. Dine helbredsmæssige oplysninger, som muligvis kommer frem i kurset, journalførelse ikke, da der er tale om en undervisningssituation. Har du givet samtykke, anvender jeg også dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbrev og andre markedsføringsmæssige tiltag. Min samarbejdspartner “Gymnastikhuset på Tåsinge”, som er min kursus- og klinikadresse har adgang til de data, som er nødvendige for den praktiske afvikling af kurserne. Digitalt indhenter websitet “Palpation.dk” data, som eksempelvis google analytics. Indsamling af disse data skal du give samtykke via pop-up formular, når du tilgår websitet.

 

Videregivelse af oplysninger

Min samarbejdspartner “Gymnastikhuset på Tåsinge”, som er min kursus- og klinikadresse, har adgang til de data, som er nødvendige for den praktiske afvikling af kurserne.

 

Hvor længe opbevares oplysningerne?

Som gældende for journalførelse gemmes dine data i 5 år. Undtagen er dog kommunikation som nyhedsmail, hvor du aktivt selv skal afmelde dig kommunikationen.

 

Dine rettigheder vedrørende oplysningerne

Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, jeg har registeret om dig, ved at kontakte mig.

 

Klage

Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger hos Datatilsynet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

Telefon 2834 1409 eller christian@palpation.dk

 

 

Nyt fra palpation.dk

Få tre ekstra videoer fra online kurset - tilmeld dig nyt fra Palpation.dk

Du er nu tilmeldt!